Povím vám a přiznám se, že bez automobilu už bych to opravdu složitě zvládala. Moc bych se v tom neviděla, proto jsem ráda, že dnešní doba je taková, že si vlastně každý člověk může vybrat takový automobil, který mu bude vyhovovat. Dnešní doba je ale také zároveň taková, že vlastně i jeden člověk může vlastnit dva i více automobilů. Podle mého názoru je to docela takové divné a je to škoda. Je to hlavně vyhazování peněz, protože s autem musíte samozřejmě jezdit do servisů nebo na technické kontroly a podobně. Musíte automobil přezouvat. Ale někdo má i prý sportovní auto na léto. Je to takzvaný kabriolet, který nemá střechu a potom je to klasické rodinné auto anebo třeba nějaké terénní auto.

Terénní auto vypadá skvěle.

Řeknu vám, že terénní auta miluji. Mám také ráda automobily bez střechy, není potom opravdu nic lepšího a úžasného, než když jedete kabrioletem někam daleko, třeba do stokilometrového vzdáleného města. Opravdu je třeba venku pětatřicet stupňů a vy si užíváte. Vždycky si vezmu klobouk, sluneční brýle. A už jsem tohle zkoušela, tedy jenom dvakrát, protože moje kamarádka si z autopůjčovny vypůjčila kabriolet.

Auto musíte přezouvat.

Řeknu vám, že je to opravdový luxus, opravdová paráda, takže jsem byla ráda, že si mohu užít také tuhle nekonečnou a volnou příjemnou jízdu. Kamarádka za tento automobil, který měla na víkend, platila šest tisíc korun. Samozřejmě, že jsme si tohle rozpůlily a také jsme si potom ještě rozpůlily finance na benzín, protože jsme si udělaly dvoudenní dámskou jízdu a řeknu vám, že kdybychom si dvoudenní dámskou jízdu měly opravdu zase udělat znovu, což letos chceme, tak si opět půjčíme nějaký kabriolet. Minulý rok jsme měli krásný žlutý kabriolet a letos bychom chtěli modrý a nebo červený. Jednoduše chceme úplně jiný kabriolet, než jsme měly loni. Chceme si to užít na plné pecky. 

Back To Top